va de guix...

avui us ensenyo passos previs al guixaire...

us han dit alguna vegada "no podem empotrar llums perquè el sostre és forjat" ? bé, doncs és possible empotrar llums al forjat!! però no a qualsevol sostre, en aquest ho hem pogut fer pel tipus de bloc utilitzat, al ser buit hem pogut treure la part inferior, després s'hi ha col.locat una placa de guix i ja hi podem empotrar el llum ;) (primera imatge)

A la 2a imatge podeu veure la malla que s'ha col.locat per unir una paret existent amb una de nova construcció. Aquesta malla s'hi col.loca perquè així evitem que el guix s'esquerdi, ja que poden tenir diferents moviments.

A les imatges inferiors hi podeu veure les cantoneres de reforç que s'han de col.locar en els punts més dèbils...

Ja veieu... el guixaire té moooolta feina... però un cop ha passat l'obra fa un canvi impressionant, tot és més gran, més net i més lluminós.

fins la propera!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0