segueix-me en la reforma d'una vivenda

Doncs així és com estava aquest matí l'obra de reforma integral que vam començar el dilluns. Vam començar, evidentment, pels enderrocs, els operaris van treure tots el mobles de cuina, dels banys, els revestiments de fusta que hi havia al menjador, mobiliari auxiliar que en el seu temps algun fuster havia fet, amb molta cura, a mida, però que ara no cumpleixen les funcions que necessiten els propietaris....

Hem trobat estructures de fusta als sotres on se subjectaven els mateixos sostres també de fusta, estructures de ferro que aguantaven mobles pesants a la cuina, aïllaments de façana d'una espuma semblant al cotó fluix...

Es tracta d'un pis, construït fa uns 20 o 25 anys... quan els pisos encara es feien molt grans i espaiosos, amb llar de foc, armaris empotrats, portes amb motllures, paviments de marbre, banys amb banyera i dutxa, cuines molt àmplies on ja no es feia el mobiliari d'obra, sinó que els mobles eren mòduls independents amb les portes de fòrmica de colors marrons i rajoles de 20x20 amb dibuixos.

És molt emocionant veure què hi ha darrera tota aquella construcció, i cada dia anar a l'obra i veure canvis... però el que cal és tenir capacitat de reaccionar ràpid quan veus que el que has projectat abans de començar s'haurà de modificar perquè al darrera no hi ha el que esperaves... això és el que comporta fer la direcció d'obra d'una reforma, aquesta és la feina que no es veu, la que treu tots els maldecaps als clients, la que fa que no es perdin temps ni diners, i que no s'hagi de modificar massa el projecte que s'ha estudiat. Aquesta és la feina de l'interiorista que a vegades costa una mica d'entendre... i on l'experiència i la rigurositat faran que sigui un projecte amb èxit.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0