1r entrebanc...

Aquest matí m'he trobat aquest panorama... runa i més runa... i fa gràcia quan passen coses com aquesta, i és que la fotografia més gran està feta des de la cuina, i evidentment abans no es veia el bany....

Però el més interessant i important i el que m'ha fet córrer ha sigut el fet que, tal com us deia l'últim dia, ens hem trobat el primer entrebanc, i és que quan he arribat l'operari m'ha dit, tot seriós, que teníem un problema!!!! doncs on hi teníem pensat obrir una porta per ubicar-hi un bany de cortesia i accedir-hi des del passadís, hi havia uns conductes de ventilació de tot l'edifici que ocupaven tota la paret... això ens fa modificar la distribució del bany principal!!!

Per tant he anat corrent cap al despatx i m'he posat davant l'ordinador per començar a donar voltes a la distribució i a buscar solucions!!!

aquests han sigut els resultats... de fet trobo que no ha sigut tan greu....

a veure què en penseu?

Escribir comentario

Comentarios: 0