2n entrebanc...

Avui hem estat mirant els mobles de cuina... i bé, segons el projecte, necessitem integrar la campana al sostre, ja sabiem que pel fals sostre de la cuina hi passaven els conductes de l'aire condicionat, però un cop fets els mínims enderrocs veiem que el conducte de retorn de l'aire passa just per on s'havia d'instal.lar la campana. Això ens fa canviar el projecte de distribució de la cuina... però a l'únic lloc on podem traspassar la campana per empotrar-la ens trobem que el recorregut del tub d'estracció passa per un altre conducte d'aire, que a més, aquest, és el que travessa tota la cuina per anar a condicionar la zona de menjador, entrada i habitació principal!!!

He demanat a l'operari que tregui tot el fals sostre i veiem ben bé, quins espais ens queden...

Aquesta és la tasca d'aquesta tarda..... demà us informo de les solucions i opcions que he trobat!!!

PD: Aquestes fotos d'avui em fan gracia.... perquè sanitaris de color verd al mig del menjador i portarrulls i tovallolers al passadís... no és el més habitual! ;)

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    AnnaBru (miércoles, 19 diciembre 2012 21:24)

    Olen! noia! quina feinada...:) Molt bona idea aquesta del blog de seguiment d'obra! Ja m'hi he ben enganxat! Posa algun croquis de la planta per aqui i aixi ens farem una idea de tot l'espai!