solució per la campana de la cuina

Ja està, aquesta és la solució que entre el lampista i jo hem trobat...

el quadrat sombrejat verd és on hi ha el caixó d'extracció de fums i el vermell és on s'ha d'empotrar la campana al sostre... que per cert un altre dia us explicaré temes i models de campanes de cuina... que és un tema que em penso que el tenim mal entès...

Doncs com veieu al primer dibuix, per arribar de la campana al caixó hem de travessar 3 conductes, el de retorn, el que condiciona el passadís i les habitacions i el que condiciona la sala, l'entrada i l'habitació principal... demà us passaré els planos generals (Anna els teus desitjos són ordres..jejjeje)

I en el segon dibuix podeu veure que hem canviat la campana de costat, de manera que, modificant un conducte, fent-lo passar pel sostre de l'habitació de l'entrada, podem fer arribar el tub d'extracció de la campana al caixó general.

Això ens fa modificar la distribució de la cuina, quan la tingui us l'ensenyo.

I us adjunto fotos de com és la instal.lació de l'aire condicionat.... veureu que són uns conductes més aviat grans... i que s'ha d'anar en compte a l'hora de plantejar la cuina, tant pel mobiliari com per la il.luminació.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0