operaris/artistes

bona tarda!

avui és l'últim dia que els operaris treballen... la setmana que vé fan vacances... què hi farem, així els veïns descansaran uns dies....

Per això els he dit que treguin ja tota la rajola dels banys i cuines, i que facin totes les cates necessàries per poder avançar.... i clar, és molt probable que darrera la rojola hi trobem dibuixos i símols (no gaire complicats d'interpretar....) normalment de color blau, i canvis de models de rajola... a mi em fa gràcia trobar-me'ls....jejjeje 

I de fet que parin uns dies també m'anirà bé, així tindré més marge per acabar d'estudiar el tema de l'aire condicionat.

Com us explicava ahir, a la cuina ja ho hem solucionat, però a mida que avancem, i com que algunes parets les desplacem o les anulem, trobem que hi ha canvis d'alçades de sostres... i això vol dir que ens pot afavorir o ens pot anar en contra, això només ho podem saber un cop estan fets els enderrocs.

De totes maneres, el que us volia dir és que els sotres són un tema molt important... ens poden donar joc i els hem de tenir en compte per dissenyar la il.luminació.

 

Sé que vaig dir que us ensenyaria els planos generals.... haurà de ser un altre dia... avui no em dónarà temps!

 

Bon cap de setmana!!!

I bones festes si dilluns no treballeu!! jo seré aquí!

Escribir comentario

Comentarios: 0