el gat i la rata

Bona tarda! ja tornem a ser aquí! com han anat les festes? aquesta setmana encara no he escrit res perquè vaig anar a unes quantes visites...  mooooolt profitoses!! la setmana que vé us en faré 5 cèntims del que vaig trobar i conèixer!!

 

Si recordeu l'últim post del blog, us explicava que els operaris feien festa fins el dia 2, que va ser abans d'ahir, i que això anava bé perquè descansessin els veïns i jo pogués treballar una mica més el tema dels conductes de l'aire condicionat.

Aquest matí ha vingut el conductero i aquesta és la conclusió que n'hem tret... primera que s'han de renovar gairebé tots els conductes.... tenen molts anys, l'interior és de fibra de vidre i els llocs on es pot veure l'interior veiem que ha quedat tot negre!! per tant això és el que respirem quan la màquina funciona... està clar que no és el més saludable. (ja us ensenyaré una imatge)

 

I l'altre conclusió que n'hem tret és que el tema dels conductes d'aire condicionat acaba siguent el joc del gat i la rata!! quan teniem la cuina resolta veiem que els sotres no quadren, i quan ens quadren els sostres els hem de fer lligar amb la il.luminació!!

Si tenim projectada la il.luminació amb lotis.... no ens queda més remei que vigilar que no estiguini col.locats al mateix lloc que els conductes!! ja no podem baixar més els sostres!!! ajjajaj jo ric perquè semblo la rata que em presegueixen els industrials... cadascú mira per la seva feina és clar! es tracta de buscar la millor solució per a tots.

no sé si amb el dibuix us en feu una idea... els conductes són les discontínues blaves, els difusors i reixtes són els quadradets i cercles blaus i els punts vermells són les punts de llum.

 

ah! i una altra cosa que us vull comentar, és que a vegades (en una obra o també a la vida....) el que a simple vista no sembla bó, pot derivar en alguna cosa positiva... i és que gràcies a aquests canvis hem pogut eliminar el caixó (us adjunto la imatge) que ens quedava al capçal del dormitori principal!!! hem pogut unificar les reixetes de la sala d'estar menjador i podrem posar-ne una de lineal....  i podrem posar AC als banys!! això són bones notícies!!! :)

doncs res! fins la setmana que vé!! que parlarem de regates, endolls, interruptors....

Escribir comentario

Comentarios: 0