retornem

Bon dia a tots!!!

hem tingut el blog una mica parat.... perquè hem estat treballant en una altra obra, hem fet la reforma de l'ÒPTICA GIRONA, us convido a anar-la a veure, és al C/nou 6 de Girona. Més endavant penjaré les fotos a l'apartat de projectes!! ja en tinc ganes!!! de moment us n'adelanto una més a baix ;)

Doncs tal com us deia, el seguiment de la reforma integral del pis ha estat una mica parat.... però no us penseu que els operaris no hi hagin estat treballant!! tot al contrari!!! tenim gairebé totes les regates per passar instal.lacions fetes, els conductes de l'aire condicionat muntats, cisternes de sanitaris també muntades, instal.lació de l'aigua passada i la cuina definida!!! Poc a poc us ho aniré explicant.

De moment, avui, podeu veure unes quantes regates junt amb les caixes d'instal.lacions, tema que sempre em fa ballar el cap!! perquè posis on les posis, queden malament, i l'instal.lador en posaria moltes i molt grosses i jo no en voldria cap enlloc!! jejjeje és una guerra que tenim a cada obra.... però sempre acabem trobant un terme mig... les ubiquem en llocs on no es veuen tant i llestos!

També tenim muntats els cossos empotrats de les aixetes dels lavabos. Aquest també és un tema delicat, encara que no ho sembli, s'ha de tenir en compte l'alçada de la pica i a quina alçada la volem posar (jo sempre a 90cm d'alçada la part de sobre), però a part d'això també s'ha de tenir en compte la mida que baixa del canyo de l'aixeta, perquè no ens trobem que ens queda massa a prop de la pica i no ens hi càpiguen les mans....

 

Doncs per avui res més... demà us explicaré com és el sistema per fer que l'aigua ens surti calenta al moment.... que és una tema pràctic i ecològic.

 

fins demà!

 

Escribir comentario

Comentarios: 4
 • #1

  Kimberly Hirano (sábado, 04 febrero 2017 08:37)


  Hello! I could have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to me. Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking and checking back often!

 • #2

  Susie Tenaglia (domingo, 05 febrero 2017)


  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

 • #3

  Connie Avans (lunes, 06 febrero 2017 08:57)


  It's hard to find educated people on this subject, but you sound like you know what you're talking about! Thanks

 • #4

  Dacia Freeburg (martes, 07 febrero 2017 07:05)


  I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You're wonderful! Thanks!