aigua calenta a l'instant!! un sistema pràctic i ecològic!!

bona tarda!!!

com us deia ahir, avui us explico com es pot fer que l'aigua calenta surti al moment d'obrir l'aixeta.... és un sistema pràctic, perquè no perds temps (ni nervis... jejje) esperant que l'aigua surti calenta i també és un sistema ecològic, perquè no gastes aigua per res... i evidentment també repercuteix a la factura de l'aigua!

Doncs aquest sistema és el que em va dibuixar el lampista a la paret i un cop instal.lats els tubs ens queda com a la resta d'imatges, de manera que tenim 3 tubs; un d'aigua freda, un de calenta i el de retorn. Aquest últim és un circuit tancat que va directe a la caldera i arriba a les aixetes de pas. S'hi instal.la una petita bomba amb un rellotge perquè el poguem programar perquè s'engegui una estona abans que hagim de necessitar aigua calenta, això fa que s'encengui la caldera i comenci a circular aigua calenta dins aquest circuit tancat. I per tant, un cop obrim l'aixeta L'AIGUA ENS SURT CALENTA A L'INSTANT!!! ;)

no penseu que és un bon sistema??

s'utilitza sobretot a hotels i hospitals... però en aquests llocs és un xic diferent...

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Curious baco (miércoles, 27 febrero 2013 10:21)

    Però després enlloc d'aigua no es gasta més gas i/o electricitat?