compte!!! les claus de pas!!!

Bon dia!!!

avui només us vull dir que si feu una reforma, tingueu en compte tots els detalls!! i un de molt important és la clau de pas general de cada bany i cuina. A mi em sap greu quan veig un bany molt bonic.... i les claus de pas a primera vista... no pot ser!! s'ha de perdre una estona a pensar on col.loquem les claus de pas. Són, en la majoria dels banys, imprescindibles, però podem buscar una manera perquè no es vegin tant... i també podem escollir el model!! n'hi ha molta varietat!!

Jo sempre intento col.locar-les dins d'un armari.... però moltes vegades no és possible o sigui que si s'han de veure m'agrada el model Tricolore Verde de Bossini (imatge més a baix)

 

També us passo dues imatges..... la de l'esquerra és l'aixeta que entre el lampista i jo ens vam inventar per la factoria 27!! i la de la dreta és una idea que m'agrada!! ecodesign!!! aquest model d'aixetes de pas m'encanten!!! però no es poden col.locar a qualsevol lloc....jejejee

 

Per avui res més!!! perquè marxo corrent!! he de tornar a l'obra on he quedat amb el fuster per definir les guies de les portes correderes!! el paleta me les reclama... ja que ell gairebé ja ha acabat! la setmana que vé comença el guixaire i ja tornarem a veure molts canvis!! ja els anireu veient!!

 

Bon cap de setmana!!!

Jo dilluns tinc una presentació o sigui que em tocarà treballar!!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0