SEGUIMENT...

hola!!!

ja sé que fa moooooolts dies que no dic res!!! però hem continuat treballant!!

us passo fotos perquè veieu el que ha anat passant!! ara ja ho tenim tot gairebé enguixat, tenim la cuina muntada, els armaris encarregats, el parquet col.locat, portes correderes muntades, aixetes empotrades també muntades... i alguna cosa més que us aniré ensenyant poc a poc.

Aquí veureu com hem pogut allargar l'espai per la llar de foc i així ens quedarà més allargada que sempre queda més estètica. Ara ja hi tenim el caixó de parquet muntat i estem pendents que el serraller vingui a muntar l'estructura de ferro... quedarà molt bonica!!

us adunto també unes peces de ferro que vam haver de fer per subjectar les guies de les portes correderes al sostre. Necessitàvem collar-les al forjat perquè quedessin fortes però alhora necessitàvem poder-les anivellar i que quedessin per sota dels conductes de l'aire condicionat que com ja sabeu ens baixa els sostre uns 30cm.

 

i avui fins aquí...

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Rolande Croft (jueves, 02 febrero 2017 18:27)


  I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays.

 • #2

  Adrianne Kierstead (viernes, 03 febrero 2017 11:30)


  I've learn some good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you place to make one of these fantastic informative web site.

 • #3

  Brandi Kellog (miércoles, 08 febrero 2017 22:18)


  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!