que algú m'ho expliqui!

que algú m'ho expliqui!!!

mireu... estem buscant el color pel vidre que revestirà la paret del plat de dutxa que és blanc de Corian. Tenim una mostra base, que nosaltres en diguem "color cafèambllet", la veieu al centre de la imatge. Doncs bé, les mostres 1, 2 i 3 són vidres pintats amb aquest mateix color!! però no s'assemblen gaire no trobeu? ni entre elles ni amb la mostra...

 

Mostra 1: vidre laminat 5+5

Mostra 2: vidre òptic laminat 5+5

Mostra 3: vidre òptic 10mm

 

Com segurament sabeu, el vidre té un tó verdós... i quan més gruix té més verdeja. Quan busquem un color ja sabem que un cop aplicat al vidre ens quedarà alterat, però fins que no fas la proba no saps si molt o poc, perquè si poses la mostra base sota un vidre laminat 5+5 es veu una mica més fosc, però el procés de pintat del vidre fa que no sembli el mateix tó!! També depen del color, els clars queden més alterats que els foscos... i en el nostre cas, el "cafèambllet" és bastant claret...

Hem optat pel vidre òptic, que per uns processos que se'ls fa en el procés de fabricació perd pràcticament tota la verdor... però ja veieu!!! ni així no ens n'hem sortit!! 

Jo vaig  estudiar física però això no entrava al temari jejej miraré de buscar el perquè i us el penjaré.

I també us ensenyaré el resultat final de la solució que hagim escollit

 

vinga que demà és divendres!!!

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0