ARRANQUEM!!!

Hola de nou!!

un cop passades les festes, arranquem el gener amb una nova obra de reforma d'un restaurant que procurarem de fer el seguiment més continuat possible.

Hem començat aquest dilluns, i disposem d'un temps màxim de 2 o 3 mesos per executar el projecte. I mentre duri l'obra no es pararà l'activitat del restaurant, evidentment... o sigui que hem de treballar vigilant sempre de molestar el mínim possible els treballadors i els clients.

Per això hem optat per fer l'obra en 2 fases; la primera serà la de la zona del bar, i la segona la zona de la sala del restaurant.

Les imatges que us ensenyo avui són de les que m'agraden a mi, jejej ja sabeu... urinaris que se veuen des del carrer....

A més els operaris han vallat la zona per seguretat amb unes lones de ratlles blanques i vermelles que m'agraden molt!! jejjejeje trobo que aporten alegria a l'edifici!!

Fins avui han estat fent enderrocs, de tots els banys, obrador i una escala d'obra que pujava al pis superior i que ara suprimim per guanyar zona al bar.

A partir de demà marcarem on van els envans nous, i així ja començarem a passar instal.lacions.

En aquesta obra també actuem a la façana, li fem un "vestit" de façana ventilada, que més endavant us explicaré i ensenyaré com funciona.

Així que ja veieu... estem distrets! esperem poguer-vos ensenyar aquest i d'altres projectes que hem anat treballant aquests darrers mesos.

 

fins demà

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Concepció (miércoles, 15 enero 2014 21:27)

    Ja es ben estrany això de veure els urinaris des del carrer. Fa riure. Les ratlles lanques i vermelles, criden l'atenció.
    Quin remanamentttttt!!!!!
    M'agrada.