l'escala invisible

Bé... invisible invisible no!! jejje però jo mai havia vist l'enderroc d'una escala l'obra i ho he trobat molt curiós.

Veure les entranyes d'una escala, veure què és el que fa que aguanti un bloc tan gros i massís de material perquè hi puguem pujar i baixar, i sovint saltar!!

Doncs aquí veieu l'ànima de varilla metàl.lica, encadellada entre ella per fer fort, formigó armat és com es coneix.

Sempre m'ha costat entendre com s'aguanta una escala i encara més un balcó... t'expliquen que es reparteixen les forces entre la zona del balcó i la resta de forjat, que si té una paret forta a un costat ja n'hi ha prou... si si.. mireu aquí quina paret tan gruixuda!!! jejejeje quan hem obert la paret hem vist que la façana està construïda amb un doble envà, amb una generosa càmera d'aire (per aïllar) però que uns envans, trobo jo... molt prims... però si han aguantat 30 o 40 anys... no hi ha res a dir!
El resum d'avui és el mateix d'ahir, enderrocs, enderrocs i més enderrocs!!

I ara ja tenim aquell moment en què el lampista mana la pressa per començar a passar les instal.lacions noves i el paleta encara no ha construït els envans... i gairebé ja hem passat la primera setmana... ens haurem d'espavilar una miqueta més!!!

ja us aniré informant!

 

fins demà!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0