avancem?

bon dilluns!!!

doncs sí! avancem amb la reforma del restaurant...

Aquí teniu el material preparat i alguns envans ja començats!

Ara serà feina del lampista començar a passar les intal.lacions. Hem de marcar aigües, desaigües, electricitat, extractors, etc.

Aquest és un moment delicat, perquè ha de lligar tot, no hi poden haver errors, perquè fer canvis després suposa un cost adicional que s'ha d'evitar. Per tant, s'ha de tenir clar on va cada element. Sanitaris, lavabos, endolls, interruptors, eixugamans, neveres, cafetera, i tot el que necessiti o es pugui necessitar en un restaurant, tenint en compte normatives, estètica i sobretot funcionalitat.

Aquesta és la feina de l'interiorista abans de començar l'obra, haver passat bastant de temps amb els propietaris, per coneixer-los, per saber les seves necessitats, com treballen, què els agrada, quin objectiu tenen i un cop recollida tota la informació projectar-la de manera que quedi tot de manera coherent.

I això ja ho veureu més endavant...

 

fins demà!

Escribir comentario

Comentarios: 0