la façana ventilada

Bon divendres!!

acabant la segona setmana de reforma, ahir vam començar a muntar la façana venitlada, un sistema proposat per l'arquitecte, relativament senzill, per renovar una façana construïda uns 35 anys enrera i dornar-li una estètica més racional i minimalista i a més aportar-li una eficiència energètica que no tenia fins el moment, gràcies a la càmera d'aire entre la façana actual i la peça d'acabat nova, en aquest cas una peça porcel.lànica. Trobareu més informació aquí.

Podeu veure la bastida, amb tots els sistemes necessaris per la seguretat dels operaris. Ahir van marcar nivells i també van instal.lar les guies metàl.liques que subjectaràn les peces porcel.làniques. La setmana que vé us ensenyaré l'evolució.

 

 

El lampista també ha avançat i a part d'altres coses ja té instal.lats els bastidors pels sanitaris suspesos, aquí veieu l'evolució. Jo sempre prefereixo els sanitaris suspesos en comptes que arribin a terra, és més modern i no hi queda cap forat darrera on no hi passa la fregona!!!! Però entenc que a vegades no es pot muntar una sanitari suspès per temes de desaigües, i en aquest cas, si us plau, trieu-ne un que sigui arranat a paret, us passo uns quants models:

SA02

stark1

stark3

element

midas negre

 

 

 

I per acabar us puc ensenyar com han quedat les "caixes" de les portes correderes un cop tapada la carcassa metàl.lica.

 

I fins aquí!!

la setmana que vé continuem!

Bon cap de setmana!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0