el fuster

bon dia!

ahir vam anar de visita al taller del fuster, perquè l'obra avança molt ràpid i necessitem tenir els mobles fets i reduir el temps de muntatge al local. Per això el fuster ja té les carcasses dels diferents elements molt avançades, i volia que ho anés a veure per donar el vist i plau. Vam rectificar alguna coseta però la resta rutlla tot bé! Aquí veieu el "moble central" i les costelles del "banc"... que està portant moooolta feina al fuster... jejjee

Hem treballat molt la fusta de pi per diferents motius: perquè al mercat trobem pi més senzill per fer estructures i elements que no es veuen però que han de suportar pes o cops, i pi de més qualitat, més triat diu el fuster, pels elements que sí que es veuen i que necessitem que no tinguin tants nusos o vetes, i que després podrem tenyir sense perdre l a naturalitat de la fusta massissa i natural. I el pí a més és una fusta relativament econòmica.

Hem diferenciat els mobles decoratius dels mobles de servei, aquests últims són els que han d'aguantar més l'activitat i per això els fem en melamina per la duresa d'aquest material però que hi afegirem alguns detalls per donar-los un toc i adequar-los a l'estil del restaurant. I els elements més decoratius els fem en pi tenyit o DM pintat.

 

I també us deixo la continuació de la façana que a hores d'ara ja deuen haver acabat la façana principal, i dilluns us ensenyaré les fotos.

 

I aquell foradàs ja el tenim gairebé enllestit. Aquí veieu les estructures que faran forta la llosa on s'aguantarà la nova terrassa i la rampa d'accés que us parlava l'altre dia. Ara ja l'han emplenat de formigó i dilluns podrem veure com la van construint.

 

I avui fins aquí!!

 

Dir-vos que hem afegit productes a la "wishlist" que us poden interssar! ja sabeu que us redireccionen directament a llocs on els podeu comprar!

 

Bon cap de setmana!!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Xus Muñoz (viernes, 31 enero 2014 12:29)

  Ara sí que es veu que va agafant forma!!!!
  Amb tanta bastida em costava imaginar-ho

 • #2

  mariona muñoz (viernes, 31 enero 2014 12:43)

  això és com un striptease.... jejje no es pot ensenyar tot de cop que perd l'emoció!! jeje

 • #3

  Concepció (viernes, 31 enero 2014 13:30)

  Quina façana mes maca!!!!
  Jo ja tinc ganes de veure-ho tot acabat (tot i que em fa gràcia seguir el procés)
  I estrenar-lo amb un bon dinar. La cuina ja sabem que està assegurada i les coques mmmmm