contemplant les musaranyes...

Hola a tots!!

ara ens passem les visites d'obra mirant els sostres... i no sé perquè em fa pensar quan de petita em quedava pensativa i el meu pare em deia si estava "contemplant les musaranyes"... jejjeje d'aquí vé el títol del post d'avui. Per cert, sabeu què és una musaranya?...

Hem volgut donar valor al sostre del restaurant, construint diferents alçades i materials, aquí veieu l'estructura que subjectarà el sostre de més alçada, he marcat en rosa les guies primàries i en verd les secundàries com diu l'instal.lador. Es tracta de formar una quadrícula per poguer-hi collar la planxa d'acabat cada 60cm perquè no flexi.

També hi podeu veure el conducte del recuperador d'aire que us parlava l'altre dia.

Aquesta formació de sostre escalonat ens permetrà també instal.lar una il.luminació molt versàtil i que no tindrà massa protagonisme.

La següent imatge és de lampisteria. Podeu veure les instal.lacions que s'han fet a dins la barra per la cafetera, les neveres i l'aigüera i rentagots. En aquesta ocasió hem optat per instal.lar els motors de les neveres fora de la barra, de manera que guanyem capacitat i el motor lliure sempre funciona més bé.

També hi podeu veure els cables tots passats, i la bombeta provisional que també l'he vist en algun local com a làmpada decorativa, i m'agrada l'aire que té!!

I per últim la rampa... ara ja té més forma de rampa... queda revestir-la amb un porcel.lànic antilliscant, posar-hi els llums obligatoris i la barana.

 

Estem definint i decidint els colors de cada element amb les mostres que us ensenyaré en el proper post.

 

bon dimecres!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Xus (miércoles, 12 febrero 2014 12:13)

    Musaranya sona a bitxu petit, pelut i mooooolt lleig.

  • #2

    CVX (miércoles, 12 febrero 2014 13:50)

    Jo crec que, contemplant les musaranyes, vol dir que estàs mirant un punt fix, i que el que veus comporta que et concentris molt en alguna cosa que igual no te res a veure amb el que veus, o si.
    En aquest cas, de mirar l'obra, segur que estàs totalment concentrada amb el que estàs mirant.