i ara què.......???

molt bé... i ara què??!!!

jo em pregunto: com hem de fer el pas de la fase 1 a la fase 2?

 

Tenim 3 temes imprescindibles:

- mantenir l'activitat

- mantenir la connexió entre cuina i sala (barra)

- mantenir la independència entre la fase 1 i la fase 2

Aquests són els 3 punts importants intocables!!!

Hem de tenir en compte que en aquest restaurant NO tanquen cap dia de l'any!! Que ara mateix la cuina està connectada amb la barra i la sala a la zona de la fase 2, i ja és la definitiva. I també, que vam fer una paret de pladur provisional per separar la fase 1 de la 2 per evitar brutícia i sorolls i aquí és on hem acabat el paviment i el sostre nous, i cal tenir en compte com fem la continuitat d'un i altre, pensant en les guies, alçades, etc.

 

A la reunió d'avui ho hem estat valorant durant una bona estona. Perquè a més de tot això, tenim diversos elements, com són la barra, el moble central, un banc... que formen part de la fase 1 però que pel muntatge necessitem la fase 2... complicat oi?...

 

Doncs bé, el que està clar és que hem de fer una nova paret de pladur provisional per poder fer les continuitats, que necessitem tenir la barra en plè funcionament abans de desmuntar l'actual i que la connexió entre barra i cuina haurà de ser provisional i potser una mica improvitzada i incòmode... però segur que es farà.

I el que em sap greu a mi  :(  però haurà d'esperar... serà el muntatge dels elements que donaran caràcter al local, o sigui el moble central i el banc... però què hi farem... diuen que el bó es fa esperar... jejjejej

 

 

 

Per la resta... tot marxa bé... la rampa pràcticament ja està i la jardinera que us ensenyava l'altre dia ja té terra... ara haurem de pensar quines flors o plantes hi posem...

 

Ens doneu alguna idea? ;)

 

fins la propera!

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Concepció (miércoles, 26 febrero 2014 21:12)

  Una idea de flors: AMARIL.LIS

 • #2

  Xus (jueves, 27 febrero 2014 11:08)

  Jo hi posaria plantes aromàtiques que es puguin fer servir a la cuina.

 • #3

  mariona muñoz (jueves, 27 febrero 2014 11:50)

  bona idea!!!! ho proposaré a la propietat!