i finalment.... CASA MARIA

paviment hidràulic
pintura

sí!!!!

ja sé que fa molt que no escric res... però ja hi torno a ser!! i amb novetats, perquè després de córrer i fer córrer els industrials ja hem acabat la 2a fase de l'obra de reforma del restaurant. RESTAURANT CASA MARIA.

Hem seguit més o menys els mateixos passos que en la 1a fase pel que fa a tancaments, sostres, paviment, il.luminació... però aquí el fuster ha tingut més feina, a les imatges podeu veure el moble central que algun cop ja us havia explicat; es tracta d'un moble auxiliar que hem aprofitat per "amagar-hi" la màquina de tabac, la nevera de vins i el pilar. I els facilita el muntatge de les taules ja que es troba just al centre del local, a prop de la cuina i la barra i a prop de la zona de bar i de restaurant.

moble i banc
moble a mida

Com que es tracta d'un moble bastant gran, i no volíem que traiés llum natural al local, vam dissenyar un moble semi obert. Amb prestatges, calaixos i portes i algunes trasseres i laterals amb vidre, un vidre antic semi transparent per no mostrar el que hi ha al darrera. Per simplificar el muntatge s'han construït uns mòduls en melamina i s'han revestit amb uns panells amb llibret pintats.

A la imatge de dalt també hi podeu veure el banc de fusta que s'ha dissenyat per la zona del bar, aquest ens serveix per separar físicament un espai de l'altre i amb els llistons a la part superior fa que visualment també quedi semi separat.

pilar revestit
restaurant casa maria

I finalment perquè us feu una idea de com ha quedat el restaurant...

Hem combinat el blanc, el negre i la fusta de pi per donar-li calidesa... La rajola ceràmica esmaltada per donar-li duravilitat i pracmatisme... i un dels aspectes més importants la il.luminació!!

En un restaurant on s'obra cada dia tot el dia es necessita que la il.luminació s'adapti a la claror natural segons l'hora del dia i la temporada de l'any. Per això hem donat diverses opcions; llum a cada taula per l'hora de sopar, llum mínima per poguer preparar les taules i netejar quan no hi ha prou claror natural.

I com a element decoratiu hem dissenyat una làmpada exclusiva pel restaurant per donar-li personalitat i per tenir llum general quan hi ha colles i ocupen gairebé tot el menjador.

 

I aquest és el resultat...

Què us ha semblat?

 

Properament penjarem fotos a l'apartat de projectes amb el resultat final.

 

Per cert CASA MARIA és a Porqueres, a la carretera de Mata. Si hi voleu passar estaran encantats!!

 

Fins la propera i espero que hàgiu tingut una bona diada de Sant Jordi!!

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 2
 • #1

  Xus Muñoz Vidal (jueves, 24 abril 2014 08:30)

  Aprofitar una reforma necessària per tal de rellançar el negoci.
  Bona detecció d'oportunitats!

 • #2

  Concepció Vidal (jueves, 24 abril 2014 23:09)

  Quin canvi, tots els detalls molt ben "rumiats" per ser pràctic a l'hora de treballar i acollidor pels clients.
  Felicitats FACTORIA 27 i Felicitats Casa MARIA
  Molta sort i molta feina per tots.