millor una textura que un color

hola!!

avui reculem una miqueta... i us ensenyo com va el pis que vam començar a reformar l'any passat... sí sí!! l'any passat, és una reforma on tot s'està fent a mida i això fa que sigui tot més lent.

En aquestes imatges podeu veure l'arrambador... si recordeu unes portes que us vaig ensenyar que havíem recuperat d'una casa antiga... doncs també en vam aprofitar aquest arrambador, no sabíem si el col.locaríem però li hem trobat un lloc especial en un dormitori polivalent. Ja veieu que el dibuix que fa és bastant recargolat...jeje i de bones a primeres sembla que no hagi de quedar bé en un pis on tot és tant blanc i llis, però un cop pintat tot blanc com la paret queda preciós!!

Sovint pensem que si pintem una paret d'un color donem vida a un espai, doncs no, el que fem moltes vegades és empetitir el lloc a no ser que el color tingui una funció concreta.

JO SEMPRE DIC QUE ÉS MILLOR UNA TEXTURA QUE UN COLOR, JA QUE DÓNA RIQUESA A L'ESPAI.

arrimadero antiguo

I aquí veieu el resultat!!! hem aconseguit una paret "rica", elegant, però a la vegada senzilla i que no trenca l'equilibri de l'habitació. I això amb uns panells que ningú en donaria res... jejjej m'encanta quan passen aquestes coses!! recordeu? recuperar, transformar, adaptar, personalitzar i seduir...

També us deixo més imatges de com van agafant forma alguns raconets...

 

 

reforma en girona

I fins aquí el repàs de la reforma del pis... què us sembla?

 

 

Aviat us ensenyo allò que ens agrada: l'abans i el després.

 

fins la propera!!!

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0