ferro de seda

escala de ferro

Hola a tots!!

Avui tornem amb la reforma que fa uns dies us ensenyava.

Mireu l'escala, es va construir fa uns 15 anys... on els materials d'acabat van ser peces de tarrazo senceres i fusta i ferro per formar la barana. Una escala de 2 trams, on en el canvi de sentit s'arpofita l'espai al màxim i es divideixen els replans en 2 alçades. Això fa que no sigui massa còmode, ja que l'espai que queda per posar els peus és molt petita i triangulada. I a més hi afegim que l'ampada és justa i fa que ens quedi un sota escala poc aprofitable. Sovint trobem que s'hi fan armaris però sempre queden racons difícils de netejar.

Doncs després de barallar-nos unes quantes hores amb el dibuix d'aquesta escala vam trobar una solució pràctica, simple i elegant. I un cop més el ferro ens soluciona un "problema". Ja que construïm una escala de ferro a sobre l'existent, de manera que sense massa enderroc canviem l'estil, la forma i les mides de l'escala!!

 

escala de cargol

A la part de baix, on hi havia el forat d'escala, allarguem els escalons fins arribar a l'altra paret de manera que ja no ens queda un "forat" i no necessitem posar barana al primer tram aconseguint més amplada.

Dit així potser sóna molt senzill, però us asseguro que el serraller ha hagut de fer números i filar prim!! jejeje però el resultat és espectacular!! quan tinguem la barana posada, que serà de vidre, sense cap mena de perfil, us ensenyo el resultat!!

I jo en dic ferro de seda perquè a la imatge no es veu l'acabat final, però un material que el tenim com bast i robust se li pot donar un resultat fi i elegant!

 

A mi m'agrada el ferro, ja us l'he ensenyat en algun post com el de la llar de foc i l'òptica girona.

 

 

Bon cap de setmana!

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 8
 • #1

  Milagros Stokely (miércoles, 01 febrero 2017)


  I'll right away grasp your rss feed as I can't to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me recognize in order that I may subscribe. Thanks.

 • #2

  Antonina Gongora (viernes, 03 febrero 2017 09:33)


  I blog often and I seriously thank you for your content. This article has really peaked my interest. I'm going to bookmark your website and keep checking for new information about once per week. I opted in for your RSS feed as well.

 • #3

  Charleen Stainbrook (sábado, 04 febrero 2017 14:48)


  It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this brilliant blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

 • #4

  Ted Belfield (lunes, 06 febrero 2017 02:55)


  Hello very cool web site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally? I'm glad to seek out numerous useful information right here within the post, we'd like work out extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • #5

  Lavenia Aguinaga (lunes, 06 febrero 2017 09:43)


  Excellent, what a blog it is! This weblog gives valuable data to us, keep it up.

 • #6

  Arnette Theiss (martes, 07 febrero 2017 00:18)


  Keep on working, great job!

 • #7

  Belle Miga (miércoles, 08 febrero 2017 23:02)


  I was suggested this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thanks!

 • #8

  Belkis Dudek (jueves, 09 febrero 2017 04:12)


  Hello there, I do think your blog might be having browser compatibility issues. Whenever I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it has some overlapping issues. I simply wanted to give you a quick heads up! Apart from that, fantastic blog!