lampistes a la moda

visita nocturna

bon dia!!

ahir la visita es va convertir en visita nocturna... ja veieu les imatges.

He titulat el post d'avui "lampistes a la moda" per les fotos amb marques de colors flúor, normalment es marquen les instal.lacions en blau, amb una pintura que es preparen ells, però també hi ha aquests esprais de coloraines que trobo que animen l'obra! jejej...

Avui podeu veure les caixes de les portes correderes muntades. Aquest és el sistema més senzill per fer una porta corredera, es col.loca la caixa metàl.lica que ja inclou la guia, es tapa amb remolinat i ja es pot enguixar o enrajolar o el que estigui previst. Les venen de mides estàndards adequades a les normatives i així al penjar-hi la fulla corredera queda tot correcte.

També podeu veure com estan formant el sostre en el forat d'escala que vam veure enderrocar, vigues de ferro que aguanten les vigues de pòrlan i emplenat amb bovedilla ceràmica.

Ahir vam estar marcant les instal.lacions dels banys, com us deia fa uns quants posts: COMPTE AMB LES CLAUS DE PAS!!!!

També vam marcar com quedarà el paviment i el revestiment i com influeix per la col.locació dels rentamans, els eixugamans, endolls, etc.

Hi muntarem sanitaris suspesos, ja que no disposem de massa espai, això ens obliga a regruixir algunes parets per empotrar-hi el bastidor de la cisterna (quan ho muntem us ho ensenyo) però us ho explico perquè cal tenir en compte que aquest regruix de paret fa que ens quedi una repisa on cal acabar-la d'alguna manera... i aquestes decisions m'agraden perquè hi posarem una repisa de fusta, que la treurem d'uns prestatges on ara hi tenen els licors!!! recuperar... transformar... reutilitzar... tot això que m'agrada a mi!!

 

fins la propera!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0