una setmana crítica

Bon dia!!!

tenim feina acumulada!! i estem a la recta final de la primera fase de la reforma del restaurant! Aquesta setmana serà crítica perquè farem el canvi de la 1a fase a la 2a fase, i això vol dir que aquesta primera ja ha d'estar en funcionament per no tancar l'activitat tal com us explicava en els primers posts del seguiment. Per això hauran de treballar gairebé tots els industrials a l'hora. Tindrem els lampistes, fusters i pintors a l'interior i els constructors a l'exterior.

A l'exterior enllestint la terrassa, la rampa i l'escala. A les imatges podeu veure com col.loquen el gres porcel·lànic antilliscant. També podeu veure el muntatge de la barana i les jardineres d'acabat revestides de tela asfàltica per evitar filtracions.

 

I a l'interior gairebé està tot enllestit, podeu veure el sostre acabat que us explicava a l'últim posts, amb el cassete d'aire condicionat instal·lat i els espais pels registres de les persianes. També tenim els tancaments d'alumini i el paviment!! però només us n'ensenyo una imatge... ja en parlarem en un altre post ;)

així que avui fins aquí!!

 

que tingueu una bona setmana!

Escribir comentario

Comentarios: 0