pel forat del pany

Hola a tots!

i com a setmana crítica que és, hi haurà coses noves cada dia!!!

Avui el fuster ja ha avançat coses.

Ja tenim les portes correderes dels banys muntades, aquí veieu com encaixen els rodaments que correran per les guies que ja vam veure en aquest post al començament del seguiment d'aquesta reforma.

També hi ha totes les tapetes d'acabats. Hem optat pel DM i d'aquesta manera l'hem pogut pintar del mateix color que les parets perquè quedi integrat. La pintura és un lacat satinat perquè sigui més resistent als cops i fregaments.

En aquest forat hi anirà el pany, serà una peça d'acer inoxidable i quedarà enrasada al panell perquè així la porta pugui "amagar-se" al màxim dins la paret i tinguem el pas necessari que mana la normativa.

També hi podeu entreveure algun detall dels banys pel forat del pany... que ja vindrà més endavant!! no queda gaire... jejejej

 

El fuster també ha muntat la tarima de la barra, feta en taulell laminat com el que es fa servir pels vaixells perquè és el més resistent a la humitat, ja que està fabricat, com el seu nom diu, a base de làmines col.locades una a contraveta de l'altra i així no permet moviments. L'hem enlairat del terra 13cm, perquè sigui més còmode per treballar-hi. I també li hem donat un acabat de vernís per facilitar la neteja.

A les imatges també hi podeu veure la porta d'entrada, i alguns forats que ha fet el lampista al sostre per encaixar-hi els llums....

 

Jo ja tinc ganes de veure com queda tot!!! vosaltres no??

però de moment....

 

fins aquí!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0