i ja hem obert!!!!

restaurant casa maria banyoles
ampolles licor
cafetera i barra

Hola a tots!!!

Quants dies sense escriure... han sigut dies crítics però ja hem obert!!!

Doncs sí, després d'uns dies de tancar temes, organitzar la cafetera, el surtidor de cervesa, el lampista, el rètol, el paleta, el fuster, el pintor... ah!! i les persianes!!! que ens van fer patir fins l'últim moment!!! finalment diumenge ja es van servir els esmorzars i dinars a la part nova, la 1a fase... ja us posaré fotos de l'abans i el després...

Divendres ja funcionaven les neveres, vam destapar el paviment hidràulic  que després es va haver de netejar i protegir, i també vam haver d'invadir la part de restaurant que funcionava per acabar la nova barra.

Dissabte encara es van servir dinars al lloc de sempre, però durant tot el dia, els propietaris van fer un esforç molt gran netejant, col.locant totes les coses al seu lloc, emplenant prestatges i neveres... a les 21h vam col.locar les taules aprofitant el màxim d'espai perquè l'endemà a les 8h del matí ja obrien. Queden alguns elements del projecte d'interiorisme però no els hem col.locat per aprofitar l'espai per les taules.

A les següents imatges podeu veure algun entrebanc que vam tenir d'última hora... punxar un tub d'aigua... pot passar... jejejejej

També veieu acabats de la barra i el bany on hi falta el mirall que us ensenyaré l'efecte que fa un mirall ajustat pels quatre costats.

 

paviment hidràulic
tamboret industrial vintage

La barra ha quedat molt bonica! Ja veieu els tamborets metàl.lics d'estil industrial, el llum que queda a sota i el darrera de la cafetera on hi hem col.locat el mateix paviment hidràulic que al terra i als banys.

El sobre de la barra és de teka massissa, una teka preciosa que hem aprofitat de la barra que ja feien servir, que havia estat vernissada tantes vegades que ja ni es veia la veta que té. Un cop polida i tornada a vernissar amb vernís de parquet dóna una qualitat impressionant a tot l'espai.

I sense perdre ni un dia, el mateix dissabte, es van fer els canvis de parets divisòries, quadres de llums i temes provisionals per poguer funcionar i treballar a la 2a fase. Aquí us en deixo alguna imatge.

quadre llums provisional
enderrocs reforma restaurant

I tornem a veure les ratlles blanques i vermelles que ens agraden!!jjeje

I tornem a començar... plantejar sostres, tancaments, instal.lacions... i en aquesta fase poca cosa més... perquè el més complicat ja està fet i no hi ha escala per enderrocar, no hi ha rampa, barra, banys...

Tenim previsió d'acabar en 4 setmanes... ja n'hem passat una... a veure si ho aconseguim!!

Ja us ho aniré explicant!!

 

bon cap de setmana!!!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Concepció (viernes, 14 marzo 2014 17:04)

    A mi ja m'han comentat que el menjador es molt acolllidor, que tot està molt i molt be i que, com sempre, el menjar boníiiissimm!!!!!