4 setmanes

hola a tots!

aquesta és la 4a setmana de reforma del restaurant. (1a fase) Avui tenim mooolta informació!! ;)

Hem acabat els enderrocs, els envans de nova construcció, els premarcs de les finestres i portes ja estan instal.lats i continuem amb la façana ventilada!! 

A les imatges veieu el procés, ja han desmuntat la vastida de la 2a fase i van per muntar-la a la 3a fase, on també hi podeu veure que els paletes ja han construït el muret davant la barana del balcó on hi subjectaran les guies per muntar les peces de porcel.lànic.

Els banys estan bastant enllestits, ja vau veure els elements bastidors muntats i ara ja hi ha col.locada la rajola de les parets.

A la imtge veieu els apunts que agafen els operaris...jeje

Com us deia a l'últim post els lampistes tenen bastanta feina avançada, però les imatges no expliquen massa res... avui us puc ensenyar el sistema d'aire condicionat muntat i els conductes del recuperador d'aire.

Per climatitzar el restaurant s'ha optat per 4 cassettes bomba de calor repartits 2 a la zona de bar i 2 a la zona de restaurant. De manera que cada un funciona independentment de l'altre, i cada un té el seu propi termostat i la instal.lació no requereix tants metres de conductes i és més simple. (En aquest post podeu veure "complicacions" que vam tenir a l'hora d'instal.lar conductes d'aire condicionat)

I el recuperador d'aire s'instal.la per normativa en locals d'ús públic. Es tracta d'una màquina que recull l'aire de la sala, el filtre i n'impulsa de renovat, i això sense perdre la temperatura de l'ambient. Aquest, perquè rendeixi, s'ha d'instal.lar al llarg de tot el local i externament veiem unes reixes d'alumini.

Aquesta setmana ja podem veure algun dels acabats de la zona de bar, una rajola ceràmica esmaltada, amb relleu irregular i de mida 6,5x40cm que l'hem col.locada de manera "desordenada" per aconseguir un dibuix diferent amb les juntes que formen. I l'esmalt irregular ens dóna aquests reflexes que veieu a la imatge, aconseguint que la paret tingui menys pes visual i a més ens protegeix les parets i es pot netejar fàcilment. M'agrada utilitzar rajoles als locals públics!! ho podeu veure a EL DOLL, EL VERMUTET can Gombau i a ÒPTICA GIRONA!! són una bona solució, pràctica i escollint la més adequada aconseguim l'ambient que li volem donar al local.

 

 

 

 

I per acabar us deixo com estava la rampa ahir, de moment s'hi ha fet la llosa de formigó i ara estan pujant les parets, demà us ensenyo l'estat actual.

 

Aquesta tarda anem al tapisser... ja us explicaré perquè més endavant...

Així que fins demà!!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    C. Vidal (jueves, 06 febrero 2014 17:05)

    Caram això va molt rapit, es coneix que hi treballen "Molt BONS PROFESSIONALS"

    Endavant i Enhorabona, FACTORIA 27