pel davant i pel darrera

pel davant i pel darrera

Hola a tots!!

aquest bany va taaant ràpid que quasi no em dóna temps d'escriure el que passa!!

Pel davant i pel darrera és el que veieu en aquesta imatge... normalment per passar instal.lacions fem regates a les parets, passem el tub corrugat necessari i després tapem però a vegades per fer-ho més senzill es pot fer això. I això és un punt de llum que volem posar a la paret de l'escala on ara no n'hi ha cap. A l'esquerra veieu on hem marcat on el volem i a la dreta veieu la paret del darrera, on des de l'interruptor fem sortir el tub corrugat fins al punt marcat, i fent uns foradets va passant per dintre les totxanes.

Al post anterior pensàvem que avui ja trobaríem el plat de dutxa acabat però no ha estat així ja que al bany de la planta baixa hi ha hagut sorpreses... (que us explicaré al proper post) i no hi ha hagut temps per fer el plat de dutxa.

Però us ensenyo la planta de l'habitació principal tal com quedarà.

Com veieu el llit queda a la dreta, el vestidor a la part de dalt i el bany a sota. Hem decidit que el lavabo formi part del vestidor i separar el que és la dutxa i el santiari. Això ens obliga a posar parquet a la zona del lavabo ja que al vestidor i al dormitori ja n'hi ha... per sort quan el van col.locar es van quedar bastants m2 de més i així segur que serà igual!!

I bé, per no posar tants materials diferents unificarem el material del plat de dutxa i el del wc.

Hem triat aquestes predretes... que potser no són tan vistes però és un material natural que ja sabeu que ens encanta!!! a la imatge falta rejuntar, ja us ensenyaré com queda. És destonificada amb diferents tons de grisos i com que el revestiment és blanc brillant ja no ens queda carregat.

 

Què? com ho veieu??

 

Per cert... hem amagat les aixetes de pas dins el moble del lavabo... que ja sabeu que s'ha de pensar on es posen!!! i jo hi tinc força mania...jejjeje us deixa la imatge de les aixetes desmuntades.

 

fins la propera!!

 

 

claus de pas

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    C. Vidal (miércoles, 04 junio 2014 23:30)

    Que be, una nova obra al blog.
    M'encanten aquestes pedretes.